Blogs

Deel je verhaal

 

Vorige week donderdag was Mark als spreker te gast bij “Deel Je Verhaal Tilburg”. Het was een inspirerend avond met bijzondere verhalen. 

Marks persoonlijk verhaal werd met veel interesse ontvangen. Er was helaas weinig tijd voor vragen, anders was het een lange avond geworden. Het is een bijzonder idee dat je op zo’n jonge leeftijd zoveel kan meemaken en wat er had kunnen gebeuren als hij niet de juiste personen was tegengekomen.

.

In de pauze werd er met elkaar gesproken over  ‘onverklaarbare dingen’ die gebeuren. Iedereen heeft daar zijn eigen ervaringen mee. Het was mooi om te horen dat veel mensen dit herkennen en daar op hun eigen wijze betekenis aan geven.

.

Alle sprekers hadden een uniek en inspirerend verhaal te vertellen. Het mooie was dat er tussen de verhalen ook overeenkomsten zaten. Het is bijzonder om te zien dat de sprekers hun heftigste ervaringen nu allen inzetten om anderen in dezelfde situatie te helpen. Het heeft hen een belangrijk doel gegeven waar zij dankbaar voor zijn. Daarbij hadden ze samen een mooie boodschap: Sta altijd open voor het verhaal van een ander en luister ernaar. 

terug naar Onze blogs