v

Verhalen

Wat ervaringsdeskundigen zeggen

Mijn naam is Laura van Oerle

Mijn naam is Laura van Oerle en ik ben 22 jaar. Sinds 2018 woon ik in Tilburg. Ik werk in de gehandicaptenzorg en ben graag bezig met het verzamelen van edelstenen, wandelen en vind het fijn spiritueel bezig te zijn.

Sinds de puberteit ontdekte ik mijn hooggevoeligheid en paranormale vaardigheden. Ik had daarvoor nog geen idee dat dat soort dingen bestonden. Hooggevoeligheid was onbekend, ook in ons gezin. Totdat mijn moeder een collega had, die op zoek was naar een foto om mee te oefenen. Dat werd een foto van mij. Daarin zag hij dat ik nog veel moest leren en dat er negativiteit in mij zat, waar ik voor moest oppassen.

Zelf was ik me nog steeds nergens bewust van. Ik had me wel op aanraden van iemand ooit opgegeven voor een cursus. Wie weet kon ik dat ook wel met die foto’s. Daar moesten we nog een tijdje op wachten.

Het geval wilde, dat ik me al een aantal jaar niet mezelf voelde. Onzeker, vervelend en mijn blijdschap en geluk waren ver te zoeken. Ik denk dat ik toen een jaar of 16 was. Ik voelde me op dat moment thuis niet prettig en niet veilig. Voorbeeldje, ik kon maar op één manier in slaap komen. Ik moest aan de linkerkant van mijn bed slapen, helemaal onder de dekens, met muziek in mijn oren, hopend dat ik snel in slaap viel. Er waren veel gevoelens, die ik op dat moment helemaal niet kon plaatsen. Het enige wat ik wist is dat het niet bepaald prettig was.

Op een dag kwam er iemand bij ons thuis om onze situatie te bekijken. Deze persoon heeft ons huis gereinigd op een energetische manier. Jongens, wat was dat een opluchting! Mijn onrust en vervelende gevoelens hadden een oorzaak buiten mij en met mijzelf ging het eigenlijk best goed!
Ik heb toen voor het eerst verteld hoe ik me gevoeld had en wat er met mij gebeurd was. Het bleken nogal wat entiteiten te zijn. Het waren er veel, en niet allemaal goede. Ik zag ze, ik voelde ze, ik hoorde ze en ze kwamen aan me. Deze persoon is nog vaker bij ons langs geweest. Hij heeft mij handvatten gegeven om met mijn gevoeligheid om te gaan. Zo heb ik me leren afsluiten en heb ik geleerd wat ik moet doen mocht er een entiteit terug komen.

Toen ik eenmaal zover was ben ik een cursus gaan volgen, samen met andere mensen. Dit gaf mij zoveel bevestiging! Wij gingen daar ook foto’s lezen. Ik zat daar toen nog samen met mijn moeder. Voor de zekerheid had ik twee bidprentjes mee genomen. Ik had een foto van mijn opa en één van een kennis van mij. Uit de laatste foto kwamen nogal wat heftige dingen naar voren. Die persoon bleek al een aantal jaar bij mij te zitten, maar niet op de goede manier. We hebben die overleden persoon toen uitgenodigd terug te gaan naar het ‘licht’. Ik voelde me direct opgelucht, alsof ik die avond eindelijk verlost was van dat alles. Ik voelde me leeg en moest opnieuw beginnen om mijn gevoel en mezelf opnieuw te leren kennen.

Het verleden heeft nogal wat belastende invloed gehad op mij als persoon. Ik ben heel blij dat ik inmiddels meer weet, mezelf beter heb leren kennen en de invloeden van entiteiten heb leren herkennen. Wee zijn nu twee jaar verder en ik voel me op dit moment tevreden. Geen negativiteit meer. Ons huis voelt nu veel prettiger.

Herken je dit soort gevoelens? Praat erover!