de workshop

dealen met HSP en angstige ervaringen

 

HSP wordt steeds meer erkend. De MRI-scan wijst uit dat hooggevoelige mensen intenser omgaan met gebeurtenissen in hun omgeving.
Wij weten dat hooggevoeligheid ook betekent dat veel mensen met HSP ontvankelijker zijn voor datgene wat er nog méér is. Dat geeft onrust, onzekerheid, twijfel aan jezelf, maar ook een slechte nachtrust en (grote) angsten.
Wij van IkZie weten dat, we have been there!

 

Waarom deze workshop?
We doen er niet spannend over. Iedereen kent de ervaring dat je voelt dat er naar je gekeken wordt, ook als je dat niet kunt zien. Er zijn talloze voorbeelden dat je zelfs kunt merken als er alleen al aan je gedacht wordt. Zo zijn er tal van ervaringen, die objectief onverklaarbaar zijn. Voor heel ontvankelijke mensen staat die poort nog verder open, zo ver dat er gewoon te veel indrukken, stemmingen, aanwezigheid en zelfs beelden binnen komen, die niet van jou zijn. Maar ze hebben wel degelijk invloed. Invloed op je stemming en op je zelfvertrouwen. Het is niet uitzonderlijk dat je je dan overweldigd voelt en dat je eigen ‘ik’ in de verdrukking komt…!

.

Meld je aan
Investeer in jezelf. Leer jezelf om te gaan met je onzekerheid en angsten. Doe dat door te praten, samen met een groepje lotgenoten in een prettige en veilige omgeving. Leer je innerlijk te versterken en jouw eigen stevigheid te bevorderen. Ontdek dat er oefeningen zijn, die je kunnen helpen. Het gaat niet om ontkenning, niet om jezelf te vermannen of schrap te zetten. Het gaat er om dat je weet dat het er is en dat je ontvankelijkheid daarvoor accepteert. Maar je ook weet dat je kunt dealen met wat er bij je binnen komt en dealen met jezelf.

We starten met een kleine groep zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn. De kosten zijn € 150,- voor 4 bijeenkomsten.

.

Mark Jonkers
De workshop wordt geleid door Mark Jonkers. Hij is bij uitstek ervaringsdeskundig. Met heel veel vallen en opstaan heeft hij leren omgaan met de overweldigende indrukken, die van buiten komen en grote impact op hem hebben. Door oefeningen, praten met anderen en het aannemen van de juiste mindset leerde hij ermee omgaan.

mail of bel voor meer informatie

workshop

door | mei 29, 2019